UAIC
FUNDAȚIA ALUMNI
UNIVERSITATEA "ALEXANDRU IOAN CUZA" DIN IAȘI
Acasă / Noutăți / Bine ați revenit!
Bine ați revenit!
12.05.`12

Stimați absolvenți,

Bine ați venit pe pagina oficială a comunității de alumni a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC). Aceast site le permite absolvenților să fie la curent cu cele mai recente activități ale Universității și Fundației Alumni.


În calitate de absolvenți ai UAIC, vă invităm să deveniți membri ai comunității alumni și astfel să participați la activitățile Fundației Alumni UAIC, beneficiind de avantajele de membru deplin al acestei comunități. Comentariile și contribuțiile dumneavoastră sunt deosebit de însemnate pentru întreaga noastră rețea. Cu cât mai mulți dintre dumneavoastră ni se alătură, cu atât comunitatea noastră devine mai valoroasă.


Ca membru, puteți posta și accesa oferte de angajare și recrutare, oferind astfel studenților și absolvenților șansa de a-și lărgi orizonturile și de a deveni ambasadori ai UAIC în lume.


Vă invităm să vedeți care sunt activitățile pe care le desfășurăm în prezent și pe care le planificăm și vă așteptăm să vă implicați cu idei, resurse și inițiative.


Ne bucurăm că avem onoarea de a vă primi în comunitatea noastră!


Prof. univ. dr. Tudorel Toader,
Rector al Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași