UAIC
FUNDAȚIA ALUMNI
UNIVERSITATEA "ALEXANDRU IOAN CUZA" DIN IAȘI
Acasă / Alumni / IDEACT
IDEACT
14.05.`12

Sâmbătă, 12 mai, la Librăria – Cafenea Tafrali s-a desfășurat IDEACT – Ideas in action, eveniment organizat de AIESEC Iași în parteneriat cu Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) și Fundația Alumni UAIC.


Dedicat studenților din anii terminali de studiu (ciclurile licență și master) și absolvenților care își doresc să afle cum îi poate ajuta statutul de alumnus al UAIC și cum pot construi o comunitatea puternică de alumni, evenimentul a fost moderat de domnul Iulian Boia și a avut ca speakeri șase alumni ai UAIC și/sau AIESEC:

Discuțiile dintre participanții la eveniment și cei șase speakeri au evidențiat o parte dintre caracteristicile unei comunități puternice alumni. Relații bazate pe încredere reciprocă, responsabilitate și angajare, dorința de a dărui în schimbul a ceea ce primesc și mai ales, un set de valori comun sunt doar câteva dintre trăsăturile unei comunități alumni pe care toți cei prezenți la eveniment și-ar dori să le regăsească și în comunitatea Alumni UAIC.
În urma concluziilor subliniate împreună cu moderatorul nostru, precum și a feedback-ului primit de la participanți, ne propunem să facem o tradiție din întâlnirile prilejuite de evenimente ca IDEACT.


Mulțumim Cafenelei Tafrali și Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași pentru găzduirea evenimentului, lui Iulian Boia pentru acceptarea provocării de a fi moderator, speakerilor pentru că ne-au onorat cu prezența și ne-au împărtășit din ideile și credințele lor și evident, studenților și absolvenților pentru participare, entuziasm și idei.


Echipa IDEACT:
Crina Ecaterina SANDU
Diana CHIHAIA
Diana MIHĂILĂ
Cătălina ZBÎRN – AIESEC Iași
Smaranda CIORNEI – AIESEC Iași
Nicușor ENACHE – AIESEC Iași
Diana SOFRONIE – AIESEC Iași


[portfolio_slideshow]