UAIC
FUNDAȚIA ALUMNI
UNIVERSITATEA "ALEXANDRU IOAN CUZA" DIN IAȘI
Acasă / Sponsori / 2% pentru Fundația Alumni
2% pentru Fundația Alumni

Vă mulțumim tuturor celor dintre dumnevoastră care iși doresc să sprijine Fundația Alumni – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași prin alocarea a 2% din impozitul pe venitul dumneavostră pentru susținerea și dezvoltarea proiectelor fundației. Nutrim speranța că sprijinul dumneavoastră ne va ajuta și în acest an în continuarea activităților non-profit pentru studenții și absolvenții UAIC.

 

Ce înseamnă 2%

Prevederea 2% este un mecanism de transparență fiscală prin intermediul căruia contribuabilii persoane fizice pot să direcționeze 2% din impozitul lor pe venit către o organizație nonguvernamentală (asociație sau fundație).

Puteți, astfel, decide către cine merg cei 2% din impozitul dumneavoastră!

 

Ce trebuie să faceți

Pasul 1: Alegeți un domeniu și o organizație către care vreți să direcționați 2% din impozitul dumneavoastră. Dacă ne-ați ales pe noi, datele noastre sunt:

Nume: Fundația Alumni – Universitatea “Alexandru Ioan Cuza din Iași”
CIF: 21591880
Cont bancar: RO90BRDE240SV76562202400

 

Pasul 2: Completați datele pe declarație, în funcție de sursa dumneavoastră de venit:

-> Dacă aveți venituri din salariu, completați declarația 230 (punctele A și B). Dacă nu cunoașteți suma corespunzătoare, puteți lăsa căsuța necompletată; suma va fi calculată de către organele fiscale.
-> Dacă aveți venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor etc.), completați declarația 200.

 

Pasul 3: Formularul completat trebuie trimis prin poștă către administrația financiară de care aparțineți.

Mai multe despre 2% aici.

Descărcați declarația 230 completată cu datele Fundației Alumni UAIC